Translate

zondag 28 februari 2010

Tijger in de lappenmand

Mijn lieve schat Tijger heeft haar heup uit de kom gehad en is door de dierenarts weer teruggezet. Donderdagavond sprong ze verkeerd en viel. Wat een ellende, het is nog maar de vraag of dit ooit goedkomt, ze moet nu 5 dagen met het verband om, is een spalk voor haar heup en kan dus niet op het pootje staan of lopen. Daarna moeten we kijken of het vaker gebeurt (en die kans is heel groot!!!) de dierenarts was niet echt optimistisch hierover. Als dat de waarheid is dan zal ik ook van Tijger afscheid moeten nemen binnenkort. Is wel erg balen, Boomer is nog geen half jaar dood!!! Ik word momenteel gek van verdriet, en hoop dat het nog goed komt. Tijske, vrouwtje houdt van je!!! STERKTE



Nog een Easel kaart

ook deze kaart komt uit het boekje CARDS ONLY. deze techniek zul je zeker vaker gaan tegenkomen op mijn site. veel kijkplezier en bedankt voor de reacties. groetjes Brenda






Easel kaart

Deze kaart is gemaakt naar voorbeeld uit het tijdschrift CARDS ONLY, een hele mooi techniek, als de kaart dicht is zie je alleen het rondje, maak je hem open dan kan je hem achter de brad steken en dan blijft die rechtop staan. net als een schildersezel, (vandaar de naam Easel kaart)

maandag 22 februari 2010

nieuwe stempels van Mary Rahder

ook deze stempels heb ik nieuw gekocht, erg leuk om te verwerken op een kaart, lekker speelse figuren.

nieuwe Ollyfant clearstempels

dit zijn 3 nieuwe set van stempels, de boerderij, de dierentuin, en spelende kat en hond.
je kunt er een verhaal kaart mee maken omdat alle stempels elkaar opvolgen. de hond bijt de kat, vervolgens rent die erachteraan en daarna lekker samen slapen enz. erg leuk en mooi om te kleuren met de copics.

donderdag 18 februari 2010

Femke jarig

op valentijnsdag is Femke jarig, en ik heb een leuke kaart voor haar gemaakt. het is een zogenaamde Eazel kaart, die je plat kunt versturen en daarna kan opzetten tegen het kantenrandje. een leuk model kaart om te maken. en Femke, nogmaals gefeliciteerd, op naar je volgende verjaardag.

dinsdag 16 februari 2010

Heidie's cadeau

Mijn goede vriendin Heidie heeft voor mij en Femke een ontzettend mooie kaart en tasje/doosje gemaakt voor valentijnsdag. Heidie, nogmaals bedankt!

zondag 7 februari 2010

Veel sterkte!!


Deze kaart heb ik gemaakt voor een vriendin van mijn moeder die ongeneeselijk ziek is. Heel veel sterkte de komende tijd.

Magnolia kaarten in groene stijl